dinsdag 4 september 2007

2e dag

Ik ga proberen iedere dag een update te geven over het EK als de tijd het toelaat.
Dit is de 2e dag hier in Rusland en blijkbaar is het erg lastig om aanpassingen in het schema te maken. De Russen schijnen vrij standvastig te zijn wat hun regels en schema's. Dus vandaag geen ochtend training, want er is geen hal beschikbaar. En de middag training die om 16:00uur zou moeten beginnen vereistte een vertrek rond 14:45. Lange rit zou je denken. Maar toen we om 15:10 de hal binnen liepen, hadden we dus wat tijd over. Nou ja zou kunnen dat het hier normaal vast staat met file e.d. Want de komende dagen staat er ook een uur en 15 minuten reistijd. We zullen het wel zien.
De training ging persoonlijk een beetje wisselend. De enkel is nog stijf, instabiel en pijnlijk. Maar zolang ik rechtdoor loop is het niet erg en gaat alles goed. Maar ja.... Dus soms kan ik niet helemaal corrigeren laten we maar zeggen. Wat zich uit in af en toe een briljante bal en de volgende bal spring ik dan de bal voorbij enne chaos...
Ondertussen al weer gegeten en nu even dit berichtje schrijven. straks nog even relaxen en dan slapen.. Ja zwaar leven..

Geen opmerkingen: