vrijdag 7 september 2007

Grieken of hellas

De eerste wedstrijd verliezen, terwijl er misschien wat meer in zat (daarmee bedoel ik niet direct winnen, maar wel beter spel of in ieder geval wat meer vrij uit spelen) is 1 ding. Maar ook van Griekenland verliezen, maakt het er natuurlijk niet gezelliger op. De Grieken heb ik nog niet zo goed zien spelen. En natuurlijk moet dat weer tegen ons. Wij waren niet kansloos hoor. De uitslag was 3-2 en we stonden ook nog 12-10 voor in de 5e set. Dus alle kansen, maar ja...
We zijn met dezelfde jongens begonnen die ook gister in de basis stonden, maar al vrij snel kwam Kris van de Wel in het veld en ook Nico Freriks stond er even later in. Ik zelf heb helaas niet gespeeld, ook geen blokwissel dit keer. Marco stond weer wat briljante ballen te verdedigen en Rob en Robert deden het over het algemeen aanvallend vrij sterk. Leuk om te zien. Helaas was het niet genoeg.
Morgen hebben we een dagje geen wedstrijd. Trainen en voorbereiden op zondag. Dan is Duitsland de tegenstander, die vandaag overigens Servie met 3-1 van het veld sloegen. Wel netjes van ze. Dus we zijn gewaarschuwd.

Geen opmerkingen: