zondag 9 september 2007

Volgende ronde

Wedstrijd verliezen, nog een wedstrijd verliezen en dan de laatste kans aangrijpen om even te pieken. Dat hebben we vandaag tegen de Duitsers gedaan. Die hadden de vorige 2 wedstrijden erg goed gespeeld, maar vandaag waren ze iets minder en hebben wij het wel erg goed gedaan. Goede serve, een heel hoog aanvalspercentage, van met name Robert Horstink en de meest onmogelijke ballen vielen ook nog goed. En als zelfs Nico Freriks kill-blokjes op het midden gaat maken, dan zijn we gewoon niet te houden. Was erg leuk om te zien. En we hebben nu zelfs een beetje steun van het Russische publiek gekregen. Daar moesten we als wisselspelers natuurlijk wel wat voor doen. Beetje klappen en fanatiek aanmoedigen, maar toch..
Gister hadden we een dag vrij, waarin we alleen even getraind hebben en wat wedstrijd bespreking gedaan. Morgen zal het waarschijnlijk ook zo'n dag worden. En dan maar even afwachten wie de volgende tegenstander wordt. De komende wedstrijden spelen we in ieder geval tegen Spanje, Frankrijk en Slowakije. De volgorde is nog niet bekend dus. Maar ach een ronde verder is wel erg lekker ;-)
(Ik type dit trouwens terwijl de wedstrijd Servie-Griekenland nog bezig is en bij een 3-2 voor Griekenland zijn we niet een ronde verder, maar beetje vertrouwen mag wel toch.. Het staat trouwens 2-1 voor Servie op dit moment..)

Geen opmerkingen: